Украса за рожден ден

украса за рожден ден

Рожденият ден е най-личният празник, който заслужава да бъде отпразнуван по незабравим начин – в компанията на най-близките и любими хора и приятели, и с впечатляваща декорация. Предлагаме богато разнообразие от украса за рожден ден за дете, мъж, жена, търговски обект или компания.

Украса за рожден ден на дете

Декорирането на детски рожден ден е сред любимите ни занимания. Потапянето в света на приказките винаги ни е вдъхновявало да създадем неповторима и празнична обстановка, която да направи деня незабравим. За рождения ден на Вашето дете (момче или момиче) ще Ви предложим богата украса за рожден ден на различни теми – Мики Маус, Замръзналото кралство, градинска, морска, еко, слънчогледова, класическа и други. Изборът на елементи, които да бъдат включени в украсата на празника е от съществено значение. От опит знаем, че често родителите се колебаят по този въпрос и срещат затруднения в организацията. Ние сме тук, за да Ви помогнем с полезна информация и съвети как да бъде декорирано събитието. Свържете се с нас, за да обсъдим въпросите и идеите Ви, а преди това може да помислите върху следните често срещани елементи на декорацията:

  • Десертна маса (Кенди бар, Десертен бар, Сладка маса)

През последните години десертната маса се превърна в един от предпочитаните и почти задължителни елементи в декорацията на ресторанта. Позната още като кенди бар (candy bar), сладка маса, сладък бар или десертен бар, десертната маса придава още по-празнична визия на събитието. Тя е чудесно допълнение към останалата декорация за празника и любимо място за заснемане на фотосесията с гостите.

Предлагаме Ви декорация на десертна маса за рожден ден, кръщене или сватба, с включени гръб от плат или арка от балони. За декорацията на масата предлагаме и съдове за подреждане на десертите. Ще предоставим поставки за торта, сладки, мъфини, попкейкове, десерти на клечка и т.н. Като допълнение на декорацията, предлагаме надпис за рожден ден или кръщене. За първия рожден ден на Вашето дете ще Ви предложим и табло за рожден ден с данните през първата му година. Други аксесоари, предлагани от нас и характерни за декорирането на рождения ден или кръщенето на дете са ветрилата и помпоните.

  • Официална маса

Официалната маса е масата, на която седят домакините на събитието – детето и неговите родителите. Тя е отделена от масите за гостите и в нея е съсредоточено цялото внимание по време на празника. Зад масата може да бъде разположен гръб от плат или арка от балони. Често родителите избират комбинация от десертна маса и официална маса, но също толкова често клиентите ни поръчват само един от двата вида маси.

  • Маси за гости

След като уточните броя на гостите, направете примерна схема за тяхното подреждане в ресторанта. Масите за гости могат да бъдат подредени в дълги редици или като отделни, единични маси. Тяхното декориране не само придава по-празничен вид на събитието, но и представлява своеобразен комплимент към гостите в знак на благодарност за тяхното присъствие на празника. Украсата може да включва калъфи и панделки за столовете, ленти и тишлайфери за масите, украса от цветя и балонна украса.

  • Балонна украса

Не бихме могли да си представим украса за рожден ден на дете без любимте на всички деца балони. В един детски рожден ден балоните могат да бъдат застъпени във всеки друг елемент – арка от балони зад десертната или официалната маса, фигури от балони за декорация на ресторанта, цифри от балони за официалната маса, балони с хелий за масите за гостите и др. Колкото са повече балоните, толкова по-щура ще е веселбата на малчуганите, затова не се колебайте да заложите на този тип украса за празника.

Украса за рожден ден на мъж

Обичайната украса за рожден ден на мъж включва украса за маси за гости, елегантна украса от цветя и украса от балони. Препоръчително е да бъде заложен и елемент, с който да бъде персонализирана декорацията. Удачните цветове за мъжки рожден ден са злато, сребро, синьо, кафяво, бордо, екрю. Възможна е комбинация на няколко от изброените цветове.

Украса за рожден ден на жена

Подобно на украсата за рожден ден на мъж, декорацията за жена включва украса за маси за гости, елегантна украса от цветя и украса от балони. Удачните цветове за украса за рожден ден за жена са червено, злато, сребро, кафяво, бордо, екрю, розово, лилаво, жълто, праскова. Възможна е комбинация на няколко от изброените цветове.

Украса за юбилей

Украса за рожден ден на търговски обект

Снимки: J&P Design Studio

ПРЕГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ УКРАСИ

Напишете коментар: