Декорация на сладка маса за рожден ден или кръщене

Декорация на сладка маса за рожден ден

Декорация на сладка маса за рожден ден, кръщене или сватба

През последните години сладката маса се превърна в един от предпочитаните и почти задължителни елементи в декорацията на ресторанта. Позната още, като кенди бар (candy bar), десертна маса, сладък бар или десертен бар, сладката маса придава още по-празнична визия на събитието. Тя е чудесно допълнение към останалата декорация за празника и любимо място за заснемане на фотосесията с гостите.

Предлагаме Ви декорация на сладка маса за рожден ден, кръщене, абитуриентски бал или сватба, с включени гръб от плат или арка от балони. За декорацията на масата предлагаме и съдове за подреждане на десертите. Ще Ви предоставим поставки за торта, сладки, мъфини, попкейкове, десерти на клечка и т.н. Като допълнение на декорацията, предлагаме надпис за рожден ден или кръщене. За първия рожден ден на Вашето дете ще Ви предложим и табло за рожден ден с данните през първата му година. Други аксесоари, предлагани от нас и характерни за декорирането на рождения ден или кръщенето на дете са ветрилата и помпоните.

Освен декорацията на сладката маса, предлагаме и декорация за ресторанта, включваща декорация на официална маса и украса на маси за гости. Декорацията на масите за гости включва ленти или тишлайфери за масите, флорална украса, калъфи и панделки за столове. Предлагаме още балонна украса (балони с хелий и фигури от балони) и украса от цветя. В допълнение можем да Ви предложим още кутия за пари и пожелания, както и комплект за кръщене.

Свържете се с нас и обсъдете подробностите около Вашия празник. Насреща сме, за да Ви помогнем в избора на подходящите елементи на декорацията.

Предлагани услуги: Флористика, украса за сватба, декорация за изнесен ритуал, годеж, рожден ден, абитуриентски бал, юбилей, кръщене, прощъпулник, изписване на бебе, погача за новородено, изложба, фирмено парти, коктейл, концерт, прием и други събития

Снимки: J&P Design Studio

ПРЕГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ УКРАСИ

Напишете коментар: