Украса за детски рожден ден в розово (Vanilla Garden)

Украса за детски рожден ден в розово в Ресторант Vanilla Garden

Тема: Украса за детски рожден ден в розово
Цвят на декорацията:
Розов, Цикламен
Използвани материи:
Сатен, Органза, Шифон
Местоположение: Ресторант Ванила Гардън, град София / Vanilla Garden Restaurant (www.vanilla-garden.eu)
Съдържание на украсата: 
Декорация на сладка маса (кенди бар, сладък бар) , Украса на маси за гости, Калъфи и панделки за столове, Флорална украса, Украса от балони, Ръчно изработени аксесоари, Надпис за рожден ден, Табло за рожден ден с данни за детето от раждането до първата му годишнина, други

Декорация на сладка маса за Вашия празник

През последните години сладката маса се превърна в един от предпочитаните и почти задължителни елементи в декорацията на ресторанта. Позната още като кенди бар (candy bar), десертна маса, сладък бар или десертен бар, сладката маса придава още по-празнична визия на събитието. Тя е чудесно допълнение към останалата декорация за празника и любимо място за заснемане на фотосесията с гостите.

Предлагаме Ви декорация на сладка маса за рожден ден, кръщене или сватба, с включени гръб от плат или арка от балони. За декорацията на масата предлагаме и съдове за подреждане на десертите. Ще предоставим поставки за торта, сладки, мъфини, попкейкове, десерти на клечка и т.н. Като допълнение на декорацията, предлагаме надпис за рожден ден или кръщене. За първия рожден ден на Вашето дете ще Ви предложим и табло за рожден ден с данните през първата му година.

Освен декорацията на сладката маса, предлагаме и декорация за ресторанта, включваща декорация на официална маса и украса на маси за гости. Декорацията на масите за гости включва ленти или тишлайфери за масите, флорална украса, калъфи и панделки за столове. Предлагаме още балонна украса (балони с хелий и фигури от балони) и украса от цветя. В допълнение, можем да Ви предложим още кутия за пари и пожелания, както и комплект за кръщене.

Свържете се с нас и обсъдете подробностите около Вашия празник. Насреща сме, за да Ви помогнем в избора на подходящите елементи на декорацията. Подарете си незабравим празник с нашите декорации. Потърсете ни още сега и задайте своите въпроси към нашия екип. Очакваме Ви.

Предлагани услуги: Украса за сватба, изнесен ритуал, годеж, рожден ден, абитуриентски бал, юбилей, кръщене, прощъпулник, изписване на бебе, изложба, фирмено парти, коктейл, концерт, прием и други събития