Празнична украса от цветя (Флорална декорация)

Украса от цветя

През последните години флоралната декорация се превърна в задължителен елемент на празничната украса. Стилната украса от цветя допълва останалите компоненти, като придава окончателен завършек на украсата. Подобно на останалите съставни части на празничната декорация, украсата от цветя също може да бъде разделена на отделни елементи:

Булчински букет

Когато говорим за декорации от цветя, първата асоциация на младоженците е булчинският букет. Букетът е един от най-важните аксесоари, които допълват образа на булката. Предлагаме разнообразие от булчински букети, изработени от живи цветя. Насреща сме, за да обсъдим заедно възможните варианти за декориране на букета и да изберем най-подходящия за Вас.

Флорална декорация за официална маса

Официалната маса е един от елементите на празничното събитие, които привличат най-голямо внимание. Независимо дали официалната маса е декорирана за сватба, годеж, рожден ден, кръщене или друг повод, флоралната декорация завършва нейната визия. Обърнете се към нас, за да подберем заедно най-удачната комбинация от цветя и цветове за украса на главната маса.

Украса от цветя за маси за гости

Друга важна част от украсата на празника е декорирането на масите за гости. Стилната им украса е Вашият комплимент към гостите Ви. Ще Ви предложим голям набор от варианти за дизайн на флорална украса, с която да се отблагодарите на Вашите гости за тяхното присъствие на събитието.

Украса от цветя за сватбен автомобил

Още един задължителен елемент на украсата от цветя, когато обект на декорацията е сватбено тържество. Впечатлете своите гости с елегантна декорация за сватбения Ви автомобил. Прегледайте нашата галерия и открийте Вашия фаворит за дизайн на украсата или обсъдете с нас своята идея. Ние ще Ви помогнем в избора и ще превърнем мечтаната визия в реалност.

Цветна украса за изнесен граждански ритуал

Желаете украса от цветя за сватбена арка и сватбен шпалир? Ние сме насреща, за да Ви помогнем в избора на комплект за посрещане и декорирането и на този елемент от украсата за Вашата сватба. В нашата галерия с реализирани проекти ще откриете примерни варианти на флорална сватбена украса. Изберете модел или обсъдете своите идеи с нас, а ние ще ги реализираме.

Помогнахме Ви в избора на украса от цветя? Ще Ви помогнем и в избора на декорация за Вашия празник. Прегледайте нашите сватбени и празнични декорации и се свържете с нас, за да обсъдим подробностите.

ПРЕГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ УКРАСИ

Напишете коментар: